botón whatsapp

Rehabilitació Funcional


Programa d’ exercicis terapèutics i propioceptius per recuperar, rehabilitar i prevenir lesions. Dissenyats per millorar les capacitats funcionals de les activitats de la vida diària, mitjançant el treball de força, flexibilitat, propiocepció i resistència. Desenvolupant l’aprenentatge de la biomecànica i el control postural per aconseguir una millor estabilitat, una recuperació òtpima i prevenir lesions. Amb l’objectiu de millorar l’estat físic, millorar la capacitat funcional i l’autonomia.


T'ajudem a prevenir lesions

Mujer usando gomas elasticas para fortalecer los bazos
Pie sosteniendo cuerda elastica para rehabilitación

La propiocepció és la consciència de la pròpia postura corporal respecte al medi que ens envolta. A través de receptors que es troben a articulacions, músculs, tendons, fascia i lligaments, s'envia informació de manera continua al cervell per saber en tot moment el moviment, la posició i l'estat de cada part del cos.
Treballant la propiocepció es millora l'equilibri i la estabilitat, la consciència corporal i la resposta del cos davant d'un mecanisme lesional. Així si estimulem els receptos propioceptius, ajudarem a millora l'eficàcia dels moviments i prevenir futures lesions.


Enjoy with us

"T'ajudem aconseguir el que abans semblava impossible per recuperar-te i adaptar-te a la vida diària"

Anna L.

¿T'agradaria informar-te més dels nostres serveis?

Visita el nostre apartat del centre per veure de quines tarifes i quins horaris disposem. Per qualsevol altra informació, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres, t'informarem de manera més personalitzada i solucionarem els vostres dubtes.