botón whatsapp

Pilates


El Pilates és un mètode d’entrenament que integra cos, ment i esperit, mitjançant moviments controlats. Dissenyat al s.XX per Joseph Pilates amb l’objectiu d’activar i potenciar la musculatura profunda integrant-la en els moviments per proporcionar major control i estabilitat articular.Es basa en els Principis funamentals que serveixen de pauta per mantenir un equilibri entre cos i ment durant l’exercici, i que, hem de tenir sempre presents: concentració, consciència, control, respiració, centre, precisió, fluidessa, imaginació i intuició.


Mujer joven realizando la postura de pilates del perro mirando hacia arriba

A travès del mètode Pilates obtindràs


  • Desenvolupar les qualitats físiques de força, flexibilitat, coordinació i resistència
  • Augmentar la consciència corporal
  • Obtenir un estat de relaxació i millorar la tensió superficial
  • Millorar la mobilitat articular i disminuir la tensió muscular alleujant el dolor causat per patologies del sistema musculesqulètic
  • Millorar la postura, l’equilibri i la propiocepció
  • Treballar i millorar l’aparell respiratori

L'harmonia del cos


Els exercicis estan fonamentalment composats per moviments controlats, molt conscients, i coordinats amb la respiració, amb l’objectiu de crear un cos harmoniós, coordinat, musculat i flexible. A través de la pràctica, la ment va prenent consciència de les capacitats, limitacions, fortaleses i debilitats del cos per millorar l’estat físic i mental. És un esport molt tècnic on la correcta execució dels diferents elements que composen cada exercici és més important que el número de repeticions o sèries.


Tres chicas estiradas en su esterilla y con los pies encima de una pelota de pilates
Tres chicas sentadas cada una en una pelota de pilates y con las manos levantadas

A qui va dirigit?


El Pilates Terapèutic va dirigit a persones que presenten patologies o lesions. El exercicis s’adapten per aconseguir una bona recuperació i adaptació de les lesions a la vida diària, aconseguint un millor control postural i una millor execusió de moviments per a què els desequilibris corporals siguin més sans i funcionals.

Poder realitzar moviment sense dolor, rehabilitar lesions de l’aparell locomotor, prevenir recidives, reeducar el cos i el moviment, són els objectius principals del pilates terapèutic.

Les classes s’imparteixen en grups reduïts o individuals, realitzant sempre una valoració i diagnòstic previ per adaptar els exercicis a les necessitats de cada persona.
Mujer joven realizando la postura de pilates del perro mirando hacia abajo

Enjoy with us

"La correcta alineació i postura només serà possible quan el mecanisme complet del funcionamient del cos estgui sota control"

Joseph Pilates

¿T'agradaria informar-te més dels nostres serveis?

Visita el nostre apartat del centre per veure de quines tarifes i quins horaris disposem. Per qualsevol altra informació, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres, t'informarem de manera més personalitzada i solucionarem els vostres dubtes.