botón whatsapp

Fisioteràpia


Disciplina sanitària que ofereix una alternativa terapèutica per diagnosticar, prevenir i tractar múltiples dolències i patologies, tant cròniques com agudes. Utilitza l’aplicació de diferents agents físics i tècniques manuals dirigides a recuperar, millorar i reequilibrar el cos per conseguir restablir un estat òptim de salut.


Inducció i tècniques miofascials

Manos masajeando espalda

Treball de la fascia, teixit connectiu que engloba tot el cos i connecta els diferents plans anatòmics. A través de diferents tècniques superficials i profundes s’aconsegueix alliberar restriccions i adherències i millorar la mobilitat fascial.


Teràpies manuals i massoteràpia

Manos masajeando musculos del muslo

Aplicació de diferents tècniques de massatge terapèutic, combinat amb mobilitzacions i estiraments. Destinat al tractament dels teixits tous, facilitant la relaxació de la musculatura i millorar el to muscular, millorar adherències i flexibilitzar els teixits, millora de la circulació i oxigenació eliminant toxines i exudats orgànics.


Tècniques miotensives i manipulatives

Manos flexionando pierna de una paciente

Tècniques manuals aplicades sobre les zones articulars i tècniques d’energia muscular dirigides a millorar el rang de moviment i les restriccions de les articulacions.


Fotografia de un masaje craneo sacral a una mujer joven

Craneo Sacral


Tècnica manual, profunda i subtil que consisteix en realitzar una escolta i correcció dels desequilibris del sistema craneo-sacral. Sistema hidràulic semitancat que forma part del nostre organisme.

Està format per estructures del sistema nerviós central, com l’encèfal, mèdul·la espinal, meninges, ossos cranials, sacra i líquid cefalorraquídi (LCR). Aquest líquid s’expandeix per tot el sistema creant unes fluctuacions i un moviment específic anomenat moviment respiratori primari (MRP), amb múltiples funcions i diverses teories de la seva creació. El moviment creat pel LCR es propaga a través de les fascies i els teixits a la resta d’estructures corporals.

El ritme craneo-sacral es pot sentir i palpar igual que el ritme cardíac o respiratori, però de forma més subtil, i es pot escoltar i corregir a través de la palpació. L’alteració d’aquest moviment pot ser el causant de múltiples disfuncions de l’organisme,i a través de les nostres mans ajudem a restablir el moviment i facilitar els processos naturals de reequilibri i autocuració.


Mujer joven de espaldas que le ponen nodos de electroterápia

Electroteràpia


Aplicació de corrents elèctriques de diferents freqüències amb múltiples efectes sobre el nostre organisme. El més utilitzat és el TENS, amb efectes analgèsics, o l’electroestimulació, que millora el trofisme i ajuda a recuperar el to muscular després d’una lesió o intervenció. A més de l’analgèsia i la tonificació mencionades, a través de l’electricitat podem obtenir efectes antiinflamatoris, disminució d’edema, control del dolor, potenciació neuro-muscular, estimulació propioceptiva, millora en la curació de les ferides.


hombro de mujer con tira rosa de kinesiotaping

Kinesiotaping


Embenat neuromuscular dissenyat per facilitar el procés de curació natural del cos, proporcionar suport i estabilitat a músculs i articulacions. Actua sense restringir el rang articular i el moviment del cos, gràcies a les seves característiques físiques, Es tracta d’una cinta de cotó amb capacitat elàstica que al col·locar-la amb certa tensió genera un petit aixecament de la pell i crea un espai entra aquesta i el múscul. Actúa sobre les diferents capes de la pell a través de les tensions de la cinta i de la propiocepció. L’espai que es crea entre els teixits ajuda a que les toxines i els mediadors inflamatoris, circulin i es drenin, millorant la seva eliminació i la curació de la lesió.


Mujer joven reciviendo tratamiento de termoterápia en la espalda

Termoteràpia i crioteràpia


Aplicació de calor o fred, segons la patologia, amb fins terapèutics.


Enjoy with us

"Ciència i art de tractar a través de les mans, l'exercici i el moviment. El moviment és vida"

Anònim

¿T'agradaria informar-te més dels nostres serveis?

Visita el nostre apartat del centre per veure de quines tarifes i quins horaris disposem. Per qualsevol altra informació, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres, t'informarem de manera més personalitzada i solucionarem els vostres dubtes.